Sunday, 22 May 2011

sedeyh laa ! :'(

hoolaa ! ary nie aq rse sedeyh  sangat2 . ta tau la knpe .. maybe sbb aq rindu kat dye kot .. hurmmm , td dye ad online kat fb pastu aq tegur la dye mcm nie "hey budak kecik :) " pastu dye bls "tak nak layan dia dah werkkkk :P" pastu aq bls "ok fine ! :'( " pastu dye kate "nanges je :) " aq bls "uhh . bia la ." dye bls "ok :P " uhh . geram je . bkan nye nk pujuk ke ap ke .. :( nie ta trus off cam tu  je .! haaiihh ! dye ske buat aq mcm nie kan ?! rase nyesal pon ad gak kenal dye nie ! tp aq suke dye ! suke sangat sangat sangat !! >_< aq rase nyesal sbb aq ta bole nk focus pd something yg aq nk buat  ! asyik ingat dye je ! rindu pon ad gak .. tp aq pon ta bole nk mengharap sangat yg dye pon akan suke kat aq jgak kan ? impossible laa kalau org yg secomel dye tu bole suke kat aq ! ta mungkin ~   :'( haiyoo ! IMYSM ! bile dapat jumpe dye hah ?!! masalah laa aq nie ..
malu sangat dengan dye ..   :( aq takut je dye kate aq nie sombong lah ap lah ..! SAYA BUKAN SOMBONG SAYA CUMA PEMALU JERR  !! >_<  ap yg perlu aq buat ??  haiihh ! da la tu . aq da ta tau nk tulis ap lagy ..
okayyy ! bye !
*ILYSM muaz  ! huhu ! crazy with him ! ummm , jangan mara k muaz ! aq da  gilee !! 

No comments:

Post a Comment