Tuesday, 10 May 2011

MOODY :'(

hoolaa ! ary nie cite pasal budak dalam kelas aq ramai nau yg gedik . menyampah pon ad !! yg paling aq anti skali nani benci ouh budak nie !! gedik nak mampos .! kat skola pkai tudung labuh2 dalam klas menggatal dgn bdak lelaki . aq tau la yg aq pon ta perfect jugak tp dye  nie lagy gedik ! satu klas aq benci gilaa kat dye nie !
pastu dlm klas td buat2 baik dgn kitorang ..da laah malas nak cite psl nie lagy ..
ok ary nie aq MOODY gilaa . ta thu lah knp . mungkin sebab aq ta suke org yg  ta layan aq kot ..
that's my problem .. aq ta bole kawal bile org buat something kat aq yg buat aq marah or buat aq terase .. td lepas rehat kat skola nina , fynaz , lynda n ekin mcm ta nak layan aq dgn kecik je . pastu dorang duduk kt depan satu meja dgn nani lagy ... slalu nye kalau dorang nak cite pape pon dorang mesty ajk aq .. terutame skali nina dye slalu ajk aq cite2 psl problem2 kitorang sharing is caring lah kate kan ! tp td dorang ta ajk pon .. nina dgn fynaz pulak makin rapat .. aq dgn kecik dye buat mcm ta nmpak je .. mcm mne ta marah kalau kwn yg slalu kite share problem tu ta layan kite .. slalu kalau kitorang nak gy surau mesty aq jalan ngn nina tp td nina jln dgn fynaz .. aq ngn kecik pon buat muke masam ar .. bile dorang  tanye aq cakap tade pape ..
malas nak layan ... umm .. ok that;s all da penoh da note nie .. aq rse mcm nak tulis je lagy tp ta pe la nty aq share lagyy hari2 aq kat skola tu .. aq da luahkan semue nye kat sini tp masih ad rse marah .. k bye  .. -_____-

No comments:

Post a Comment