Saturday, 30 April 2011

halangan selalu mendatang . :)

holaa .! aq bosan sngat ari nie . td skendel aq tepon tapy aq ta sempat na angkat sebb aq sibuk tolong org masak td .. bile aq call dye balek , bising lah pulak kat tempat dye tuh . bengang je aq .. baru na ckp2 dgn dye . ad saje halangan . time dye slalu call aq pulak mlm2 mcm mne aq nak ckp jelas2 terpakse membisik . takot mak aq denga . siot jeh ! ish ! kalao lah aq ad bilik kalis bunyi tuh mesty aman je idop aq nie .. umm .. aq ta tao nak buat ap sekarng nie .. kalau nk msuk kn gmba tunggu ary isnin lah kot ta pon esok . sebab aq nak amek laptop kecik aq balek . tp best la jugak gune laptop kakak aq nie ad bnyk game ! haha . skang nie aq layan game je . ta dengar lagu dah . dalam laptop kakak aq nie , aq suke maen game jojos fashion show ... haha . nak jd model lah kate kan .. huhuhu . :D tp kalao yg real punye aq ske maen bowling .! haha :D syok giler maen bowling .! kalao boleh aq nak maen tiap hari tp duet je masalah .. ok lah aq nak maen game skang .. k bye . :)

No comments:

Post a Comment