Monday, 23 May 2011

pukul 8 pagi aku cinta kau lagi ! :D

hoolaa ! nak tau ta  tady kan aq jumpe AMIR MUAZ ABD RAHMAN ! haha . :D  aq jumpe dye kat koperasi , kawan aq nmpak , aq pon nampak tapi aq buat buat ta nampak jee . hee :P i'm sorry k ? aq malu laa nak jumpe dye ! :( not ready yet ..  setiap pagi aq mesty igt dye .. bukan je pagi , start pagi je aq mule rindu kat dye !
24 jam laa aq rindu dye nie ... hee :D  da la time aq jumpe dye sebelum exam tady ..  pastu time exam pulak aq ta abes2 pikir psl dye .. sama ad dye akan tegur aq kat fb atau ta .. jawapan nye ta .. sbb dye ta on9 pon ary nie ..    :( hurmmm . . .  bowsaaannn  . . . AKU RINDU KAU LAH ! KAU TA RINDU AKU KEE ?? KALAU  KAU RINDU AKU SAY IT NOW !! AKU DA BOSANN IDOP TANPA LELAKI ! AKU TA NAK NANTY SAMPAI BESAR AKU FOBIA DENGAN LELAKI !! I NEED SOMEBODY LAA !!   :'(  
T___T ~


tengok ?! aq da jadi ta bape nak betol da nieee ...
what's wrong with me  ?? errgghh .!   tension aq !

ok that;s all . . . bye bye !

by, sara mohamad . . .

Sunday, 22 May 2011

sedeyh laa ! :'(

hoolaa ! ary nie aq rse sedeyh  sangat2 . ta tau la knpe .. maybe sbb aq rindu kat dye kot .. hurmmm , td dye ad online kat fb pastu aq tegur la dye mcm nie "hey budak kecik :) " pastu dye bls "tak nak layan dia dah werkkkk :P" pastu aq bls "ok fine ! :'( " pastu dye kate "nanges je :) " aq bls "uhh . bia la ." dye bls "ok :P " uhh . geram je . bkan nye nk pujuk ke ap ke .. :( nie ta trus off cam tu  je .! haaiihh ! dye ske buat aq mcm nie kan ?! rase nyesal pon ad gak kenal dye nie ! tp aq suke dye ! suke sangat sangat sangat !! >_< aq rase nyesal sbb aq ta bole nk focus pd something yg aq nk buat  ! asyik ingat dye je ! rindu pon ad gak .. tp aq pon ta bole nk mengharap sangat yg dye pon akan suke kat aq jgak kan ? impossible laa kalau org yg secomel dye tu bole suke kat aq ! ta mungkin ~   :'( haiyoo ! IMYSM ! bile dapat jumpe dye hah ?!! masalah laa aq nie ..
malu sangat dengan dye ..   :( aq takut je dye kate aq nie sombong lah ap lah ..! SAYA BUKAN SOMBONG SAYA CUMA PEMALU JERR  !! >_<  ap yg perlu aq buat ??  haiihh ! da la tu . aq da ta tau nk tulis ap lagy ..
okayyy ! bye !
*ILYSM muaz  ! huhu ! crazy with him ! ummm , jangan mara k muaz ! aq da  gilee !! 

Friday, 13 May 2011

boring .! :(

hoolaa ! ary nie aq bosannn sangat ... ta tau lah knpe an ... tpy dsebalik kebosanan nie ad jgk rse sedeyh ..
sbb muaz da ad awek   :( that's was sad to me .. huuuaaa !! MAMY .!! sedeyh  ... :'( tapy aq ad due org yg aq ske kt skola tu .. dry taon lps aq ske bdk nie nme dye ADAM ISKANDAR dye nie bdak kals aq 2 dinamik .
taon lpas dye klass 1 Ikhlas .. tp aq satu blok dgn dye .. slalu gak nmpk dye ..
dye nie comel , puteh , hensem , n kecik .. haha aq paling ske lelaki yg ad ciri2 mcm dye nie .. bile kitorg satu klas taon nie aq try nk kwn dye nie .. mule2 kitorg memng ta bertegur pstu start bulan 5 nie dye ad mcm kacao aq siket2 la .. tp dlm klas aq nie ad salah sorang drpade geng S.A.H.A.B.A.T. nie fienaz dye pon ske kat adam jgak . da la dye dduk sebelah adam .. past slalu kacao adam .. kdng2 aq rse sakit aty la jgk an .. tp fienaz nie dye ad ske sorng bdk dlm klas aq nie tp ta mao bg tao ar .. and lagy sorang yg aq ske start taon nie aq ske dye .. nme dye AMIR MUAZ dye nie 2x5 je  mcm adam .. cute , kecik , n bijak  . tu yg penting kan ?? PMR dye dpt 8A bijak kan ? aq knal dye kat fb je , ta pena bertentang mate coz aq malu giler nak jumpe dgn dye nie .. ta tao ar nape .. :'(  tapy skang nie aq rse cm ta bpe nk ske at dye da .. :( that's why la aq pening nak pilih spe .. tapy muaz da ad awek .. ta bole la kacau .. fienaz plak ta abes2 nak rapat2 dgn adam . sedeyh aty nie ..
tpy ta pe la kan maybe aq kene bg je lah dorng bebas .. aq nak try kple sbb aq ta pena kple pon . asyik single je kan .. ofcoz la boring .. aq tengok semue kwn aq ad pasang maasing2 .. lynda dgn riz , kecik ngn asri (walaopon dorg still kwn tpy dorng rpt ) , aina dgn somebody yg ta bole dberitahu . ekin ta tao lah tpy dye tenga angau dgn black skang nie ..fienaz plak dgn secret n adam .. aniz ta taolah tpy aq denga dye ad ske kat smbody jgk .. cume aq je yg ta de pasangan .. sedeyh aq .. sok nk kluar dgn dorng sume aq je ta de patner .. ta pe ar aq sorang je lah nmpk nye ... :'( umm , ok that's all about my daily story .. ok bye2 !! :(

Tuesday, 10 May 2011

MOODY :'(

hoolaa ! ary nie cite pasal budak dalam kelas aq ramai nau yg gedik . menyampah pon ad !! yg paling aq anti skali nani benci ouh budak nie !! gedik nak mampos .! kat skola pkai tudung labuh2 dalam klas menggatal dgn bdak lelaki . aq tau la yg aq pon ta perfect jugak tp dye  nie lagy gedik ! satu klas aq benci gilaa kat dye nie !
pastu dlm klas td buat2 baik dgn kitorang ..da laah malas nak cite psl nie lagy ..
ok ary nie aq MOODY gilaa . ta thu lah knp . mungkin sebab aq ta suke org yg  ta layan aq kot ..
that's my problem .. aq ta bole kawal bile org buat something kat aq yg buat aq marah or buat aq terase .. td lepas rehat kat skola nina , fynaz , lynda n ekin mcm ta nak layan aq dgn kecik je . pastu dorang duduk kt depan satu meja dgn nani lagy ... slalu nye kalau dorang nak cite pape pon dorang mesty ajk aq .. terutame skali nina dye slalu ajk aq cite2 psl problem2 kitorang sharing is caring lah kate kan ! tp td dorang ta ajk pon .. nina dgn fynaz pulak makin rapat .. aq dgn kecik dye buat mcm ta nmpak je .. mcm mne ta marah kalau kwn yg slalu kite share problem tu ta layan kite .. slalu kalau kitorang nak gy surau mesty aq jalan ngn nina tp td nina jln dgn fynaz .. aq ngn kecik pon buat muke masam ar .. bile dorang  tanye aq cakap tade pape ..
malas nak layan ... umm .. ok that;s all da penoh da note nie .. aq rse mcm nak tulis je lagy tp ta pe la nty aq share lagyy hari2 aq kat skola tu .. aq da luahkan semue nye kat sini tp masih ad rse marah .. k bye  .. -_____-

Monday, 9 May 2011

baru nak bertegur ;)

hoolaa ! ok skang nie aq memang bosan gile .. ta tau nak buat ap . psl tajuk cite ari nie psl sape lgy kalao bukan psl skendel aq tu la . aq anggap dye skendel sahaje ok . ta tau la pulak dye anggap aq nie mcm ap kan . td dye tegur aq kat fb . tetibe pulak dye kate aq sombong !! ta patut la dye ckp mcm tu kat aq . aq ad tegur dye kat fb dye ta ckp pape pon . txt pon lagy la .. dye yg sombong kate aq pulak ! haiihh .. budak nie kan  ta tau nak ckp ap lagy dgn dye nie .. time aq boring jugak la dye nak buzy sane sini .. haiiyoo ! bosannnn !!! kat skola td aq ta nmpak pon budak nie . :D  eh , jumaat nie besday dye lah !! 13 may , ap nak buat ek ? aq ta slalu pon bg hadiah kat kwn2 aq tapy aq rse mcm nak bg present kat dye pulak .. hehe :D .. mengade la sara nie  :D haha  nie la yg slalu budak nie ckp mse chat kat fb . kalao aq mengade dye mesy lah gedik kan ? :DD hahaha . umm . ok that's all about my skendel . always with my daily story :)

Thursday, 5 May 2011

S.A.H.A.B.A.T

hoolaa ! ary nie aq nak cite psl kt skola td waktu kh aq duduk dgn sahabat2 aq . pastu tetibe je diorang buat satu  group yg bername S.A.H.A.B.A.T . dalam group nie ad 7 org gadis2 yg comel2 n sweet .. hehe ,
senarai nama group S.A.H.A.B.A.T

  • linda ezlin ~ along 
  • nur syafinas ~ angah
  • maisarah ~ alang
  • aina syasya ~ acik
  • nur anis ~ andak
  • asyikin ~ anjang
  • nurul syahirra ~ acu                                                                                                                                 kitorang akn jd mcm adek - beradek sampai bile2 , aq suke sangat kawan dengan diorang .. hope kitorang akan kekal sebagai sahabat . AMINN ~~                                                                             ok that's all ! bye bye ! :D                   

Sunday, 1 May 2011

makin lame makin SOMBONG !

hoolaa ! ary nie aq nak cite pasal seorang budak lelaki yg bername amir muaz , aq bengang lah dgn dye nie kejap ok kejap ta ok .. boring lah .. dye nie mcm ta nak kawan dgn aq jeh !! tadi kat fb aq tegur dye tp dye ta ckp ap2 pon ..! ish . geram tol aq .. txt pon da lme ta txt nak tunggu aq txt dye dlu bru dye layan aq ... sombong kot dye nie sekarang ... haiihh . ap mao buat ?? pening aq pkir psl nie .. lagy satu ta lme lagy beday dye .. 13 may nie kott ... lagy lah aq ta thu nak bg ap kat dye nie .. nak bg ke ta nak ? hmm .. aq nie kann ta tao sangat bab2 laki nie .. lagyy pon lelaki memang ta akn phm aq nie mcm mne .. kadang2 aq sendiri ta thu aq nie org yg mcm mne .. umm .ok . back to the topic .. aq panggil dye nie muaz je .. dye ta bg aq panggil dye kecik ..
haha . tapy dye nie comel thu ? cute cute cute ..! aq rse dye nie buaye darat lah .. eh tak tak .. aq rse kat fb je lah .. ta baek kite buruk sangke kat org laen kan ?? tapy ta ap lah kan kalao org dah ta nak kawan dgn kite nie ta bole pakse2 kan ?  umm .  ok lah that's all  .. ok bye !
think it with sara mohamad ! :)